SZERELEM B20 – Csipkebogyó
Szárított apróra vágott
1.335Ft -tól
Termékleírás
Állatgyógyászati termék háziállatok számára.
A csipkebogyó egy alapvető gyógynövény, amelyet az állatok immunrendszerének támogatására, a máj regenerációjára és támogatására, húgyúti betegségekre, sejtregenerációra és gyógyulásra használnak. Természetes C-vitamin forrásként alkalmas az ízületek és a mozgásszervi rendszer támogatására, regenerálására. A csipkebogyó fontos része a mentális zavarokkal vagy stresszel küzdő állatok segítésének. Segíti a méregtelenítést és támogatja a szezonális betegségek megelőzését. Segíti az emésztés megfelelő működését, a felszívódást és más természetes anyagok felvételét. A fogak jó állapotának és az íny normál működésének támogatására is ajánlott. Kiválóan alkalmas epilepsziás állatok támogatására.
Használati útmutató
Adagolás: adjon megfelelő mennyiséget (1 evőkanál 10 kg testsúlyra) a tenyeréből vagy tálból. Az adagolás naponta többször megismételhető. Ismételje meg az ajánlott mennyiséget a következő napokban, amíg az állat elveszti érdeklődését a termék iránt.
Adagolás kontrollált bevitel esetén: napi ajánlott adag megelőzésre (hosszú távon is alkalmazható): 1/4 teáskanál 5 kg testsúlyra; ajánlott napi adag rövid távú (legfeljebb 10 nap) használatra, akut állapotban és lábadozáskor: 1/2 teáskanál 5 kg testsúlyra. Keverje hozzá az ajánlott adagot az ételhez. Az apróra vágott csipkebogyót porrá őrölhetjük.
Figyelmeztetés
Háziállatoknak szánt állatgyógyászati készítmény. Csak állatoknak. Száraz helyen, közvetlen napfénytől és hőtől védve tárolandó. Gyerekektől távol tartandó. A készítmény nem helyettesíti az állatorvosi ellátást a készítmény, nem gyógyszer. Kombinálható állatgyógyászati gyógyszerekkel.
Felhasználható: 2 év a gyártástól számítva
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Összetevők
Csipkebogyó szárított apróra vágott Rosa canina gyümölcs
Vadrózsa
A vadrózsa (Rosa canina), gyepűrózsa vagy csipkerózsa őshonos gyógy- és fűszernövény, magyar népies elnevezései: bicskefa, ebcsipke, gyepű-, parlagi-, vagy vadrózsa, tüskefa. Termése a csipkebogyó, amelyet egyes vidékeken petymegnek vagy hecsedlinek is neveznek, ezért itt a növényt hecsedlibokornak, a terméséből készült bort, lekvárt és teát hecsedlibornak, hecsedlilekvárnak és hecsedliteának is mondják. Erdőszéleken, cserjésekben gyakran találkozhatunk vele. Tavasszal fehér, de rózsaszínnel bemosott virágaival, ősszel áltermésének égőpiros színével hívja fel magára a figyelmet.
A csipkebogyó ehető és vitaminokban, különösen C-vitaminban gazdag. Teát készítenek belőle a szervezet erősítésére, és mivel a csipkebogyó enyhén vizelethajtó hatású is, a húgyutak és a vesék betegségei esetén is alkalmazható. A csipkebogyóból szörpök, befőttek, kompótok, házi bor vagy csipkebogyólikőr is készíthető. A csipkebogyó tea megelőzi a megfázást és a fertőzéseket, erősíti az érfalakat és jótékonyan hat a visszerekre. Nyugtatja és javítja a koncentrációs képességet, valamint segít a tavaszi fáradtság ellen.
Vásárlói értékelés
Még nincsenek értékelések.